Topul Firmelor din judetul Dolj 2016

trofee-topul-firmelor-2014 dsc_0548

 

Joi, 24 noiembrie 2016, companiile din judetul Dolj, sunt invitate sa celebreze Excelenta in Afaceri, alaturi de Camera de Comerț și Industrie Dolj  

          

Camera de Comerț și Industrie Dolj   vă invita  la cel mai important eveniment de afaceri al anului: Gala Topul Firmelor, ediţia  XXIII, ce va avea loc pe 24 noiembrie 2016, incepand cu orele 14.30, la Restaurantul Flora din Craiova.

Anul acesta sunt premiate 2200 de firme doljene, grupate pe  domenii distincte de activitate, cum ar fi: cercetare-dezvoltare și high-tech; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții; servicii; comerț și turism. Departajarea firmelor a avut in vedere: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane; eficienţa utilizării capitalului angajat.

Metodologia folosită pentru stabilirea clasamentului este unică la nivel naţional, Sistemul Cameral din România fiind  unicul organizator la nivel naţional şi judeţean al acestui eveniment tradiţional, conform Legii 335/2007.

Cu acest prilej, participantii la Gală, vor primi Catalogul Topul Firmelor – format carte şi memory stick, o sursă foarte utilă de informaţii despre cele mai importante   companii din judeţul Dolj.

Devenita traditie la nivelul judetului, Excelenta  Afacerilor realizate in anul 2015,  va fi sarbatorita in acest an, alaturi de aproximativ 400 de oameni de afaceri și diverși invitați.

Pentru informatii suplimentare, echipa Camerei vă stă la dispoziţie la telefon 0251-418.876,   ofiice@ccidj.ro.