Invitatie eveniment Business Evolution – 12 octombrie

Stimati membri,

 

Doingbusiness.ro si Camera de Comert si Industrie Dolj au deosebita placere de a va invita la conferinta Business rEvolution – Digitalizarea : Trend sau Tsunami?

Evenimentul va avea loc joi, 12 octombrie 2017la Hotel Ramada Plaza din Craiovaincepand cu ora 9 :00si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

Sunt invitati sa participe managerii companiilor locale, dar si responsabilii departamentelor de Marketing, Vanzari, Financiar, IT, Achizitii, care vor avea ocazia sa dialogheze cu experti recunoscuti pentru domeniul lor de activitate, din companii de renume la nivel national.

Participarea este gratuita pentru primele 2 persoane inregistrate din cadrul aceleiasi companii. Pentru mai mult de 2 participanti per companie, taxa este de 30 EUR + TVA / persoana. In acest caz, plata va fi efectuata pe baza formularului primit de la organizator in urma inregistrarii.

Va rugam sa confirmati participarea pana marti, 10 octombrie, la e-mail : diana.babei@doingbusiness.ro, tel : 021 3170390, sau folosind formularul de inregistrare disponibil aici.

Mai multe detalii gasiti in invitatia anexata, precum si pe  site-ul evenimentului.