Invitatie eveniment SPLIT TVA – 18 octombrie

INVITAŢIE

   

În atenţia Doamnei / Domnului Director General

            

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj organizează în ziua de 18 octombrie 2017, ora 14.00, la sediul său, o dezbatere pe tema split TVA, o măsură deosebit de importantă, cu implicaţii multiple, care poate genera probleme majore atât mediului economic cât şi structurilor statului implicate în mod direct.

Noua conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, înţelegând perfect realităţile şi transformările cu care vă confruntaţi, îşi propune să redevină vocea şi motorul principal de sprijin pentru mediul de afaceri din Regiunea Olteniei îndeplinind astfel scopul pentru care a fost creată – acela de a informa, reprezenta şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri.

În acest sens, vă invităm pe Dumneavostră – cei mai importanţi actori economici ai judeţului Dolj, să ne fiţi alături pentru a înţelege, dezbate şi a formula un punct de vedere comun cu privire la tema split TVA.

Vă rugăm să confirmaţi participarea Dumneavostră până luni, ora 14.00, la tel 0251.418.876 sau office@ccidj.ro sau în situaţia în care nu puteţi participa la eveniment să ne transmiteţi punctele Dumneavostră de vedere la office@ccidj.ro.

 

 

Cu deosebită consideraţie,

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj

Preşedinte

Dr. Dragoş Troanţă R. Turculeanu