In atentia operatorilor economici : depunere solicitari de scolarizare in inavatamantul profesional si dual pentru anul scolar 2018-2019

 Camera de Comerţ şi Industrie Dolj sprijină Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj în promovarea învăţământului dual, profesional şi liceal tehnologic în rândul operatorilor economici.

I.S.J Dolj îşi propune să promoveze un parteneriat activ între furnizorii de educaţie şi formare profesională şi mediul economic în condiţii reciproc avantajoase.

În materialele ataşate sunt prezentate sistemul de învăţământ dual, profesional şi liceal tehnologic, dorindu-se a se identifica împreună cu operatorii economici de ce calificări au aceştia nevoie în activitatea lor pentru a se forma viitor personal calificat.

În acest sens, vă invităm pe Dumneavostră – cei mai importanţi actori economici ai judeţului Dolj, să identificăm împreună necesarul de forţă de muncă calificată din regiunea noastră şi să transmiteţi solicitările dumneavoastră până la data de 17.11.2017 la I.S.J Dolj: http://www.isjdolj.ro/sites/default/files/Nota%20ISJ%20559%20din%2002.11.2017.pdf

01_OMEN 5360_2017_Calendar cifra de scolarizare IP si ID

02_Solicitare operator DUAL

03_Solicitare operator PROFESIONAL

04_DUAL_Operatori economici_material prezentare

05_PROFESIONAL_Operatori economici_material prezentare