Mesajul Presedintelui

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj are deosebita plăcere să vă invite la cel mai important eveniment de business al anului din regiunea Olteniei: Gala Topul Firmelor, ediţia  XXV !

Gala, care premiază cele mai performante companii din judeţul Dolj, se va desfăşura vineri, 23 noiembrie 2018, de la ora 16.00, la Restaurantul Flora Events Craiova.

Cu ocazia acestui eveniment va fi realizat în format tipărit şi electronic Catalogul „Topul Firmelor 2017”, care cuprinde firmele clasate în Top, grupate pe domenii şi subdomenii de activitate şi pe clase de marime.  Această lucrare, care se constituie într-o excelentă baza de date, va fi promovată şi distribuită cu prilejul acţiunilor C.C.I. Dolj – atât în ţară, cât şi în străinătate, companiilor din top, cât şi camerelor de comerţ şi industrie din toată ţara, ambasadelor şi partenerilor CCI Dolj.

Cu această ocazie aveţi oportunitatea să achiziţionaţi o pagină publicitară în catalog şi să beneficiaţi, astfel, de oportunitatea deosebita de promovare prin intermediul apariţiei în Catalogul „Topul Firmelor 2017”.

Un moment special în cadrul acestei gale va fi momentul sponsorului – dedicat companiilor care susţin  – în calitate de Sponsori sau Parteneri realizarea evenimentului la un nivel de excelenţă. 

Dacă doriti să vă număraţi printre Sponsorii / Partenerii evenimentului, puteţi solicita organizatorilor informaţii despre pachetele de sponsorizare / parteneriat.

Informaţii suplimentare în legătură cu organizarea şi desfaşurarea evenimentului, puteţi obţine apelând echipa Camerei la numărul de telefon 0251-418.876.

Vă dorim putere de muncă, afaceri profitabile şi încredere în viitor!

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte

Gabriel VLĂDUŢ