Topul Firmelor din județul Dolj – ediția a XXIV-a

Barometru al performanței în afaceri

Topul Firmelor din județul Dolj, organizat de Camera de Comerț și Industrie Dolj, reprezintă cel mai important eveniment de business din regiune și totodată o oportunitate unică de deschidere, promovare și networking pentru mediul de afaceri.

Continuând tradiţia de peste 20 de ani, cele mai importante companii ale județului Dolj sunt evidențiate și premiate în baza unei metodologii complexe prevăzută de lege și aplicată la nivel național.

Ediția cu numărul XXIV organizată de Camera de Comerț și Industrie Dolj identifică și premiază cele mai performante companii la nivelul județului în baza rezultatelor economico-financiare deosebite înregistrate în anul 2016.

În clasamentul realizat în acest an, structurat pe domenii, subdomenii de activitate și clase de mărime, regăsim 1309 firme laureate din totalul de 17430 firme care au depus bilanțul pentru anul 2016 în județul Dolj.

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, înţelegând perfect realităţile și transformările cu care vă confruntați, vă felicită pentru eforturile depuse și pentru performanța de înalt nivel realizată!

Camera de Comerț și Industrie Dolj își asumă cu onoare și responsabilitate rolul și misiunea de principal motor al susținerii mediului de afaceri local și vă asigură de întregul sprijin în eforturile dumneavoastră de informare, promovare și dezvoltarea afacerilor.

În numele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, este o onoare să vă felicit pentru determinare și profesionalism și să vă urez mult succes în continuare!

Dragoș Troanță R. Turculeanu

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj