Topul Firmelor din județul Dolj, ediție jubiliara

23 noiembrie 2018,  Flora Events, Craiova

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj au fost premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, la data de 23 noiembrie 2018, incepand cu orele 16.00, la  Flora Events Craiova.

Ediția cu numărul XXV este organizată de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificării și analizarii rezultatelor financiare din anul 2017, conform unei metodologii  complexe aplicată la nivel naţional.

În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, se regăsesc 2340 firme din totalul de 18068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017, în județul Dolj.