TOPUL FIRMELOR

PERFORMANTA LA NIVEL DE EXCELENTA 

            Anul 2020 a adus provocări majore pentru economie. Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Economia nu s-a oprit, iar oamenii de afaceri caută soluții de adaptare la noua realitate și încearcă, de asemenea, să-și creeze noi oportunități de afaceri.

            Mai ales în acest context dificil din 2020, Camera de Comerț și Industrie Dolj este un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri.

Doar pentru că este un an dificil, nu trebuie uitate performanțele înregistrate de companiile doljene în 2019. Dimpotrivă, acestea trebuie cunoscute de autorități și opinia publică deopotrivă.

In acest context organizam  TOPUL FIRMELOR, o ediție specială,  în care vom așeza la loc de cinste munca și performanța celor care țin pornit motorul economiei, ce se va desfășura joi, 26 noiembrie 2020, ora 14:00, pe platforma  ZOOM.

            Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2019.

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat  2638 firme din judeţul nostru, dintre care 1.407  firme ocupă locurile 1-3. Se vor acorda premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri   peste 10 ani consecutiv.

Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără:  cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

Topul este structurat pe şapte domenii de activitate:

– Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;

– Industrie;

– Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;

– Construcţii;

– Servicii;

– Comerţ;

– Turism.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA şi  al partenerilor silver:

·         PRIMASERV S.R.L.;

·         ELPRECO S.A.;

·         PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.;

·         STIL MEDIA S.R.L.;

·         ENGIE ROMANIA S.A.

·         MERCUR S.A.

·         SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI

·         MENTOR S.R.L.;

·         VLADOR SMART S.R.L.

·         RECON S.A.

·         SOCIETATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI ȘI PODURI DOLJ S.A.;

·         EVOBRAND S.R.L.

·         NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.;

·         LEGABRIS PREST S.R.L.;

·         INEJ COM S.R.L.;

Partenerii Media ai evenimentului sunt: GAZETA DE SUD, TVR CRAIOVA, KISS FM, CUVÂNTUL LIBERTĂŢII,  CRAIOVA FORUM, AMIRAL MEDIA ADVERTISING  ȘI PAGINI NAŢIONALE.