Topul Firmelor

Topul Firmelor din județul Dolj – ediție jubiliara – organizator Camera de Comerț și Industrie Dolj

23 noiembrie 2018,  Flora Events, Craiova

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, la data de 23 noiembrie 2018, incepand cu orele 16.00, la  Flora Events Craiova.

Ediția cu numărul XXV este organizată de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificării și analizarii rezultatelor financiare din anul 2017, conform unei metodologii  complexe aplicată la nivel naţional.

În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, se regăsesc 2340 firme din totalul de 18068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017, în județul Dolj.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA.

Mulţumiri pentru sprijin MSI PREMIUM CARS S.R.L. – sponsor PLATINUM şi sponsorilor SILVER –  PRIMASERV SRL, ELPRECO SA, MENTOR SRL, PROFESSIONAL CONSULTING SRL, LEGABRIS PREST SRL, INEJ COM SRL, RECON SA, ALPHA AGENCY SRL – Raftul cu cadouri, SOCIETATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI SI PODURI DOLJ SA, EVOBRAND SRL.

Parteneri media: AMIRAL MEDIA ADVERTISING, CRAIOVA FORUM, CUVANTUL LIBERTATII, GAZETA DE SUD, PAGINI NATIONALE, TVR CRAIOVA, RADIO HORION, KISS FM, RADIO SUD

 

 

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj are deosebita plăcere să vă invite la cel mai important eveniment de business al anului din regiunea Olteniei: Gala Topul Firmelor, ediţia  XXV !

Gala, care premiază cele mai performante companii din judeţul Dolj, se va desfăşura vineri, 23 noiembrie 2018, de la ora 16.00, la Restaurantul Flora Events Craiova.

Cu ocazia acestui eveniment va fi realizat în format tipărit şi electronic Catalogul „Topul Firmelor 2017”, care cuprinde firmele clasate în Top, grupate pe domenii şi subdomenii de activitate şi pe clase de marime.  Această lucrare, care se constituie într-o excelentă baza de date, va fi promovată şi distribuită cu prilejul acţiunilor C.C.I. Dolj – atât în ţară, cât şi în străinătate, companiilor din top, cât şi camerelor de comerţ şi industrie din toată ţara, ambasadelor şi partenerilor CCI Dolj.

Cu această ocazie aveţi oportunitatea să achiziţionaţi o pagină publicitară în catalog şi să beneficiaţi, astfel, de oportunitatea deosebita de promovare prin intermediul apariţiei în Catalogul „Topul Firmelor 2017”.

Un moment special în cadrul acestei gale va fi momentul sponsorului – dedicat companiilor care susţin  – în calitate de Sponsori sau Parteneri realizarea evenimentului la un nivel de excelenţă. 

Dacă doriti să vă număraţi printre Sponsorii / Partenerii evenimentului, puteţi solicita organizatorilor informaţii despre pachetele de sponsorizare / parteneriat.

Informaţii suplimentare în legătură cu organizarea şi desfaşurarea evenimentului, puteţi obţine apelând echipa Camerei la numărul de telefon 0251-418.876.

Vă dorim putere de muncă, afaceri profitabile şi încredere în viitor!

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte

Gabriel VLĂDUŢ