Topul Firmelor 2021

Stimati  antreprenori  si  parteneri,

Continuand traditia de aproape trei decenii, campionii doljeni ai excelentei in afaceri  sunt sarbatoriti, promovati si  premiati  in cadrul unui eveniment de inalta tinuta – Gala « Topul Firmelor din judetul Dolj ».

Din cele  20265  firme din judetul Dolj, care au depus bilantul contabil pentru anul 2021, in clasamentul din acest an figureaza 2750 companii laureate, cei mai eficienti operatori economici din judet, care au avut performante notabile in anul 2021.

Lucrarea Topul Firmelor aduce in centrul comunitatii de afaceri locale si nu numai, rezultatele si activitatea firmelor reprezentative din judet care, prin performantele lor, reusesc ca de la un an la altul sa aduca competitivitate, inovare si valoare adaugata economiei locale si nationale.

Metodologia folosita la stabilirea clasamentului este unica la nivel national, Camerele de Comert fiind singurele institutii mandatate de lege sa realizeze Topul Firmelor.

In fiecare an, CCI Dolj a beneficiat în Comisia tehnică de validare a clasamentului, de expertiza reprezentanţilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, Direcţiei Regionale de Statistica Dolj şi ai Oficiului Registrului Comerţului.

Rolul Camerei de Comert si lndustrie Dolj este acela de a servi intereselor mediului de afaceri local, in acest sens, va asiguram de intregul nostru sprjin in eforturile dumneavoastra de dezvoltare, internationalizare si promovare a afacerilor eficiente.

Va dorim putere de munca, afaceri profitabile si incredere in viitor!

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte  Gabriel VLĂDUŢ