Sistemul National de Informatii de Afaceri, pentru si despre dumneavoastra!

Membrii Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj si comunitatea locala de business au la dispozitie un nou serviciu de informatii de afaceri. Accesibil, actual si la un click distanta.

Sistemul National de Informatii de Afaceri al camerelor de comert si industrie din Romania – SNIA este o platforma electronica ce asigura mediului de business un fond comun si unitar de informatii despre companiile romanesti si straine referitoare la oportunitatile de afaceri privind produse, servicii sau cooperare, despre cererile de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti, despre licitatiile internationale, despre evenimentele sistemului cameral romanesc – targuri, expozitii, misiuni economice, conferinte, cursuri, seminarii.

Tehnologiile folosite permit utilizatorilor sa lucreze foarte usor cu sistemul, informatiile fiind disponibile in versiune bilingva, in limbile romana si engleza. Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/.

Baza de date este atat un mijloc prin care informatii despre firmele nationale si internationale ajung sa fie cunoscute de potentiali parteneri, cat si un instrument care ofera informatii pentru dezvoltarea activitatii operatorilor economici.

Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj pune la dispozitia membrilor sai spatiu in cadrul acestei platforme de promovare, astfel ca va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail – membri@ccidj.ro, persoana de contact d-na Marinela Dragan – tel. 0251/41.88.76, int. 109). In cel mai scurt timp posibil, acestea vor fi preluate si introduse in Sistemul National de Informatii de Afaceri.