Topul Firmelor 2023

Cea de-a XXX-a ediție a Galei – Topul Firmelor din județul Dolj, se va desfășura Joi 16 Noiembrie 2023.

Continuând tradiția de trei decenii, campionii doljeni ai excelenței în afaceri  sunt sarbătoriți, promovați și  premiați  în cadrul evenimentului de înaltă ținută – Gala ”Topul Firmelor din județul Dolj”,  în data de 16 noiembrie 2023, începând cu ora 19.00, la MIRAGE BALLROOM Craiova, Strada Henry Ford, nr.  22.

Cu acest prilej, va fi promovat catalogul ”Topul Firmelor” care aduce în centrul comunității de afaceri locale și nu numai, rezultatele și activitatea firmelor reprezentative din județ care, prin performanțele lor, reușesc ca de la un an la altul să aducă competitivitate, inovare și valoare adaugată economiei locale și naționale.

Metodologia folosită la stabilirea clasamentului este unică la nivel național, camerele de comerț fiind singurele instituții mandatate de lege să realizeze Topul Firmelor.

Din cele  21.341  de firme din județul Dolj, care au depus bilanțul contabil pentru anul 2022, cei mai eficienți operatori economici din județ reunesc în primele zece locuri un număr de 2.902 societăți, iar  pe locurile 1 – 3 se regăsesc 1.498 companii laureate, care au avut performanțe notabile în anul 2022.

Vor fi acordate premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

Topul este structurat pe şapte domenii de activitate:

  • Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;
  • Industrie;
  • Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;
  • Construcţii;
  • Servicii;
  • Comerţ;

       Un moment special în cadrul Galei este momentul partenerilor – dedicat companiilor care susţin realizarea evenimentului la nivel de excelenţă.

Evenimentul din acest an se bucura de sprijinul partenerului principal TEAM MONTAGE S.R.L.

Mulţumim pentru sprijin:

Partenerilor Gold:

AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA

MENTOR S.R.L.

VLADOOR SMART S.R.L.

ALM POWER GROUP SRL

Partenerilor Silver:

STIL MEDIA S.R.L.;

PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.

Partenerilor Bronz:

PRIMASERV S.R.L.

LEGABRIS PREST S.R.L.;

SOCIETATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI ȘI PODURI DOLJ S.A.;

GROUPAMA ASIGURĂRI S.A.

NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.;

INEJ COM S.R.L.;

PRINTEX S.R.L.;

MERCUR S.A;

EVOBRAND S.R.L.;

POPULAR ART DANCE S.R.L.

SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ;

POȘTA ROMÂNĂ;

OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA;

TEATRUL NAȚIONAL “MARIN SORESCU” CRAIOVA.

Partenerii Media ai evenimentului sunt: GAZETA DE SUD, TVR CRAIOVA, KISS FM, SMART BUS MEDIA AGENCY S.R.L. ȘI PAGINI NAŢIONALE.

VĂ DORIM PUTERE DE MUNCĂ, AFACERI PROFITABILE

ȘI ÎNCREDERE ÎN VIITOR!

Evenimentul va începe la ora 19:00 și este găzduit de Mirage Ballroom Craiova.