• http://www.ccidj.ro/site/wp-content/uploads/gala-top-2018-960x360.png
  • Cursuri CCI Dolj - parteneriat cu CODECS si COMPASS

    INCHIRIEM SPATII DE BIROURI
  • Arbitrajul, alternativa rapidă la un sistem de justiţie supraîncărcat
  • http://www.ccidj.ro/site/wp-content/uploads/topul.png
http://www.ccidj.ro/site/wp-content/themes/flare/images/shadow-2.png

logo 150 297×85 on wh

Ultimele stiri

Informatii economice, oportunitati de afaceri si noutati din activitatea CCI Dolj.

Vezi toate stirile

Topul Firmelor din județul Dolj – ediție jubiliara – organizator Camera de Comerț și Industrie Dolj

23 noiembrie 2018,  Flora Events, Craiova

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, la data de 23 noiembrie 2018, incepand cu orele 16.00, la  Flora Events Craiova.

Ediția cu numărul XXV este organizată de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificării și analizarii rezultatelor financiare din anul 2017, conform unei metodologii  complexe aplicată la nivel naţional.

În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, se regăsesc 2340 firme din totalul de 18068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017, în județul Dolj.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA.

Mulţumiri pentru sprijin MSI PREMIUM CARS S.R.L. – sponsor PLATINUM şi sponsorilor SILVER –  PRIMASERV SRL, ELPRECO SA, MENTOR SRL, PROFESSIONAL CONSULTING SRL, LEGABRIS PREST SRL, INEJ COM SRL, RECON SA, ALPHA AGENCY SRL – Raftul cu cadouri, SOCIETATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI SI PODURI DOLJ SA, EVOBRAND SRL.

Parteneri media: AMIRAL MEDIA ADVERTISING, CRAIOVA FORUM, CUVANTUL LIBERTATII, GAZETA DE SUD, PAGINI NATIONALE, TVR CRAIOVA, RADIO HORION, KISS FM, RADIO SUD