• http://www.ccidj.ro/site/wp-content/uploads/top-cover-2-960x360.png
  • Arbitrajul, alternativa rapidă la un sistem de justiţie supraîncărcat
  • http://www.ccidj.ro/site/wp-content/uploads/macheta-4X3-3-960x360.jpg
http://www.ccidj.ro/site/wp-content/themes/flare/images/shadow-2.png

Ultimele știri

Informatii economice, oportunitati de afaceri si noutati din activitatea CCI Dolj.

Vezi toate stirile

 

Stimata Doamnă Director / Stimate Domnule Director,

Continuând tradiţia de peste 25 de ani, campionii doljeni ai excelenţei în afaceri vor fi sărbătoriţi, promovaţi si premiaţi cu diplome, distincţii şi trofee, în cadrul unui eveniment de amploare şi de înaltă ţinută – Gala « Topul Firmelor din judeţul Dolj ».

În numele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, este o onoare să vă invitam la cel mai important eveniment de business al anului din regiunea Olteniei: Gala Topul Firmelor, ediţia  XXVI!

Evenimentul din acest an va avea loc în data de 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, la FLORA EVENTS.

Cu ocazia acestui eveniment va fi realizat în format tiparit şi electronic Catalogul „Topul Firmelor 2018”, care cuprinde firmele clasate în Top, grupate pe domenii şi subdomenii de activitate şi pe clase de marime.  Această lucrare, care se constituie într-o excelentă baza de date, va fi promovată şi distribuită cu prilejul acţiunilor C.C.I. Dolj – atât în ţară, cât şi în străinătate, companiilor din top, cât şi camerelor de comerţ şi industrie, ambasadelor şi partenerilor CCI Dolj.

Un moment special în cadrul acestei gale va fi momentul partenerului – dedicat companiilor care susţin – în calitate de Parteneri realizarea evenimentului la un nivel de excelenţă. Dacă doriti să vă număraţi printre Partenerii evenimentului, puteţi solicita organizatorilor informaţii despre pachetele de parteneriat.

Aşteptăm cu interes să confirmaţi participarea Dumneavostră la Gala « Topul Firmelor din judeţul Dolj » .

Vă dorim putere de muncă, afaceri profitabile şi încredere în viitor!

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte

Gabriel VLĂDUŢ